İdari ve Mali İşler Müd..
12 Eylül 2023

mdr.jpg
Hüseyin KERMEN
İdari ve Mali İşler Müd.

1978 yılında Ordu/Ünye’de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Ünye’de tamamladı. Hacettepe Üniversitesi   Tıbbi Laboratuvar ön lisans bölümünü bitirdikten sonra Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde  lisans eğitimini , İstanbul Beykent Üniversitesinde  Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetimi üzerine yüksek lisansını tamamladı.

2001 yılında SSK Zonguldak Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesinde memuriyete başladı. Sağlık Bakanlığına bağlı çeşitli hastanelerde sağlık hizmetleri ve idari birimlerde görev aldı.

2012-2015 yılları arasında Bursa Dr.  Aytekin Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesinde Müdür Yardımcısı,2015-2021 yılları arasında Zonguldak Uzun Mehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdürü ,2021-2023 yılları arasında Zonguldak  İl Sağlık Müdürlüğünde İdari İşler Uzmanı olarak görev yaptı.

2023 yılı Ocak ayı itibarı ile Zonguldak  Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görevine devam etmektedir. Evli ve  2 çocuk babasıdır.